İskilip'te seviye belirleme sınavlarına yoğun ilgi

Çorum'un İskilip ilçesi FEM Dershaneleri Şubesi tarafından düzenlenen seviye belirleme sınavına yoğun ilgi gösterildi.

Google Haberlere Abone ol
İskilip'te seviye belirleme sınavlarına yoğun ilgi

Çorum'un İskilip ilçesi FEM Dershaneleri Şubesi tarafından düzenlenen seviye belirleme sınavına yoğun ilgi gösterildi. Düzenlenen sınav sonucunda dereceye girecek öğrencilere özel indirimler uygulanacağı belirtildi.

Sınava yaklaşık bin 500 öğrencinin katıldığı belirtilirken dershaneye erken kayıt yaptıracak ilk 100 öğrenciye ise tablet bilgisayar hediye edileceği kaydedildi. İskilip Fem Dershanesi Müdür’ü Orhan Canikli, sınava başvuruların bu yıl öğrencilerin katılımının daha yoğun olduğunu belirtti. Canikli "Dershanemiz İskilip'te 20 yıldan beri çeşitli başarılara imza attığı gibi yüzlerce öğrenciyi de Sbs, Ygs ve Lys sonucuna göre dershane öğrencilerimizin ideallerindeki lise ve üniversitelere yerleştirdi. Her geçen sene başarı İskilip'te yükselmektedir, Dershaneler ciddi anlamda önem taşımaktadır ve özellikle ilçemiz gibi küçük ilçelerin eğitimde büyük destekçisi olduğunu bilinmektedir.'' dedi.

Her yıl düzenlenen seviye belirleme sınavlarının bu yıl siyasi olayların etkisinde kalmadan yine yoluna devam ettiğini ifade eden Canikli, gündemdeki olaylara rağmen öğrencilerin yoğun ilgi göstererek dershanelerin kapatılmasını istemediklerini ve eğitimin siyasetten daha önemli mesele olduğunu da gösterdiğini dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar