İşkence Gören Kedi İçin Tüm Dünya Seferber Oldu

Bacaklarını kaybetme riski olan kedinin iyileşebilmesi için başlatılan para toplama kampanyasına, dünyanın dört bir yanından yardım yağarak 15 bin dolar topladı.

Google Haberlere Abone ol
İşkence Gören Kedi İçin Tüm Dünya Seferber Oldu

Bruce Almighty isimli azap görmüş kedi için dünyanın dört bir yanından katkı yağıyor.

MİKTAR HALA BÜYÜYOR

Bacaklarını kaybetme riski bulunan kedi için internet üstünde başlatılan nakit toplama kampanyası, 5000 dolarlık hedefini kısa zamanda katlayıp 15 bin dolara ulaştı ve bu tutar halen büyümeye devam ediyor.

HAYATA TUTUNMAKTAN VAZGEÇMEDİ

Kanada'nın Regina isimli kentinde bir aile sebebi ile başkalık edilen kedi, bacaklarına sımsıkı sarılmış elektrik bandı yüzünden aşırı fena durumdaydı. Bantlar yüzünden mühim seviyede enfeksiyon ve doku zedelenmesine maruz kalan kediye, kurtarıcılar 'Yüce Bruce' anlamına gelen Bruce Almighty adını verdiler. Çünkü o, olduğu andan itibaren yaşama tutunmaktan asla vazgeçmeyen bir kedi oldu.

ACIDAN BAYILMIŞTI

Şehrin hayvanları koruma kurumu, GoFundMe'de açtığı kampanyayı Facebook'ta duyurur duyurmaz Bruce Almighty'e dünyanın dört bir yanından destek yağmaya başladı. Onu güvenli bir ortamda koruma ve bakım altına piyasa yetkililer, daha bantlar nazikçe çıkarılmaya başlarken acıdan bayılan çaresiz kedinin ayaklarının kesilme tehlikesi bulunduğunu belirtiyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar