“İşadamları yeni bir vizyon kazandı”

Frankfurt ve çevresinde faaliyet gösteren işadamları Frankfurt İşadamları Derneği (FUV) çatısı altında bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
“İşadamları yeni bir vizyon kazandı”

Frankfurt ve çevresinde faaliyet gösteren işadamları Frankfurt İşadamları Derneği (FUV) çatısı altında bir araya geldi.

Almanya’da yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (BUV) Frankfurt’ta Türk işadamlarını bir araya getirdi. FUV adı altında kurulan derneğin açılışına Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici, Ticaret Ataşesi Gürol Başaran, Çalışma Ataşesi Gülay Babadan, UNİTEE Başkanı Dr. Adem Kumcu, BUV e.V. Başkanı Osman Kımıl başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TAV Holding CEO’su Dr. Sani Şener bu tür derneklerin kurulmasının iş dünyası içinde ortak çalışmaların yapılmasına yönelik bir zemin oluşturduğuna dikkat çekti ve Türkiye’nin başarılı işadamlarından olan merhum Sakıp Sabancının bir sözü ile konuşmasını tamamladı: “İş ciddiye bindiği zaman tevazuyu bırakın.”

Açılışta konuşan Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici, Frankfurt İşadamları Derneği’nin (FUV) birçok başarılı işe imza atacağını söyledi. Bu tür derneklerin beraber çalışmasının önemli olduğuna vurgu yapan Ekici, Türkiye devletinin yanlarında olduğunu belirtti.

Frankfurt İşadamları Derneği Genel Sekreteri Metin Cavlak amaçlarının bu birlikteliği hem Türkiye’deki ticari alana hem de üçüncü ülkelere taşımak olduğunu söyledi.
Açılış programına katılan işadamları, kurulan derneğin önemli işlere imza atacağına inandıklarını ifade etti.
CİHAN

Yorumlar