İş adamlarının desteğiyle 41 fakir çocuk için sünnet şöleni

Ceyhan Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği tarafından '41 Kere Maşallah' sloganıyla düzenlenen şölende, 41 çocuk toplu sünnet edildi.İş adamlarının desteğiyle düzenlenen şölen Ceyhan Büyük Atatürk Parkı'nda yapıldı. Sünnet töreni...

Google Haberlere Abone ol
İş adamlarının desteğiyle 41 fakir çocuk için sünnet şöleni

Ceyhan Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği tarafından '41 Kere Maşallah' sloganıyla düzenlenen şölende, 41 çocuk toplu sünnet edildi.

İş adamlarının desteğiyle düzenlenen şölen Ceyhan Büyük Atatürk Parkı'nda yapıldı. Sünnet töreni festival havasında gerçekleşti. Şölende sünnet olan çocuklar ve misafirler doyasıya eğlendi.

Ceyhan Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde Ceyhan Belediyesi’nin desteği ve kirve olan Ceyhanlı iş adamlarının katkılarıyla sünnet ettirilen 41 çocuğa toplu sünnet şöleni düzenlendi. Derneğin yaptığı bu sünnet şöleni bayram havasında geçti. Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait üstü açık otobüslere bindirilen çocuklar, Ceyhan Azerbaycan Kardeşlik Parkı önünden kortej eşliğinde Ceyhan ana caddelerinden geçerek Büyük Atatürk Parkı'na getirildi. Korteji gören Ceyhanlılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sünnet şöleni açılış konuşmasını Ceyhan Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İldeniz Özal yaptı. İki yıldan bu yana bu proje ile ilgili hazırlıklar yaptığını belirten Dernek Başkanı Özal, “Ceyhan Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği olarak toplumsal sorumluluklarımızın gereğinin yerine getirilmesi adına ihtiyaç sahiplerine, maddi durumu olmayanlara destek sağlamak için 2009 yılından bu yana, Ceyhanlıların yanında olmaya çalışıyoruz. Burada sizlerin destekleriyle de birçok sosyal projeye imza atmış bulunuyoruz. Dernek olarak toplumun her alanında, her yerinde, din, dil, örf, siyaset ayırt etmeksizin toplumsal yaralarımızı sarmak adına her yerde olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz yeri geldi eleştirildik ama hiçbir zaman geri adım atmadık. Her zaman dediğim gibi, biz sadece köprüyüz. Okyanusta bir damla değil bir damlada okyanus olmaya çalışıyoruz. Unutmayalım ki sadece yaptıklarımızdan değil yapamadıklarımızdan da sorumluyuz. Bu gün de burada bu düşünceyle hareket ederek ‘41 kere maşallah’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, 41 yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi çocuğumuzu sünnet ettirmek için bir araya geldik. Bu benim 2 yıldır kurduğum hayalimdi. Ve bugün bunu gerçekleştirmiş bulunuyorum. Allah’ıma şükürler olsun ki ihtiyaç sahibi olan çocuklarımızın yüzünü güldürmeyi bizlere nasip etti. Ve bu anlamlı günde emeği geçen dernek yönetimindeki arkadaşlarıma, Ceyhan Belediyesi'ne, MHP Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı’ya, 41 kirvemize, STK başkanlarımıza, meclis üyelerimize, doktorlarımıza, muhtarlarımıza, esnaflarımıza ve bize her konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk de bu örnek ve duyarlı davranışından dolayı Dernek Başkanı İldeniz Özal’ı ve ekibini tebrik ettiğini belirterek, bu organizasyonda belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Etkinliğe; Adana Huzurevi'ndeki yaşlılar da katılarak şölene farklılık kattı. Ayrıca etkinlikte Adana Huzurevi folklor ekibinin gösterileri de vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi, büyük alkış topladı. Sünnet şöleni, 41 çocuğun kirveleri ile tanışmaları ve kirvelerin çocuklara hediyeler vermeleri ile devam etti. Program, çeşitli oyun ve gösterilerin ardından sona erdi. Sünnet olan çocuklar, park içinde bulunan lunaparkta da doyasıya eğlendi. Sünnet şölenine Ceyhan Belediye Başkanı, meclis üyeleri, STK temsilcileri, iş adamları ve Ceyhanlı büyük bir kalabalık katıldı.

CİHAN

Yorumlar