İngilizce sloganlı t-shirt tasarım yarışması

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Ereğli Fatih Koleji’nde bu yıl 4.sü düzenlenen “T-Shirt Design in English” isimli İngilizce sloganlı tişört tasarım yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yüze yakın öğrencinin katıldığı yarışmada...

Google Haberlere Abone ol
İngilizce sloganlı t-shirt tasarım yarışması

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Ereğli Fatih Koleji’nde bu yıl 4.sü düzenlenen “T-Shirt Design in English” isimli İngilizce sloganlı tişört tasarım yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Yüze yakın öğrencinin katıldığı yarışmada öğrenciler tişört üzerine boya ile yaptıkları, üzerine yazdıkları İngilizce kelime ve kalıplarla dereceye girmeye çalıştı. Öğrencilerin üreticiliklerini konuşturduğu yarışmada çok ilginç tasarımlar yer aldı. Genellikle çevre kirliliği, özgürlük, müzik ve spor gibi temaların yanında ilginç sloganlar ve deyimlerle öğrenciler iç dünyalarını farklı bir şekilde dışa yansıttı. Yarışmada öğrencilerin, öğrendikleri İngilizce kelime ve kalıpları eğlenceli bir şekilde kullanabilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Ereğli Fatih Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı, sosyal aktivite çalışmaları arasında bu sene dördüncüsü düzenlenen tişört tasarım yarışmasına katılımın oldukça fazla olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi. Öğrencilerin öğrendikleri İngilizceyi farklı bir şekilde yansıttıklarını kaydeden Arıkçı, “Yarışmanın jürisi olan iletişim uzmanı Neriman Kara, ressam Merzuka Çelik, tasarımcı Aykut Ateş ve tasarımcı Kurtuluş Ayyıldız yarışmaya katılan öğrencilerin yaptıkları çalışmaları derecelendirmekte oldukça zorlandı. Yapılan çalışmalar içerisinde çok değişik eserler vardı. En çok puanı alanilk 3 tişörtü tasarlayan öğrenciler ödüllendirildi" dedi.

Yarışmada 1. Busenur Yılmaz, 2. Ayşenur Sağlam, 3.cü ise Beyzanur Kalaycı isimli öğrenciler oldu. CİHAN

Yorumlar