İNESDER üyeleri Edirne ve İstanbul gezisi düzenledi

İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER) ve İnegöl Lale Gençlik ve Eğitim Derneği(LALEDER) üyelerine Edirne ve İstanbul gezisi düzenledi. 46 kişinin katıldığı gezi renkli görüntülere sahne oldu. Gezi İstanbul’da Eyüp Sultan Camii'nde...

Google Haberlere Abone ol
İNESDER üyeleri Edirne ve İstanbul gezisi düzenledi

İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER) ve İnegöl Lale Gençlik ve Eğitim Derneği(LALEDER) üyelerine Edirne ve İstanbul gezisi düzenledi. 46 kişinin katıldığı gezi renkli görüntülere sahne oldu.

Gezi İstanbul’da Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazı ile başladı. Ardından Edirne’ye geçen gezi kafilesi, sabah kahvaltısının ardından rehber eşliğinde Eski Cami, Selimiye Camii, Üç Şerefeli Cami, Edirne Adalet Kasrı, Darüşşifa’yı gezdi. Edirne’nin meşhur ciğer tavasını tadan dernek üyeleri tekrar İstanbul’a hareket etti. İstanbul’da Fatih Koleji'nde ağırlanan dernek üyeleri burada yemek, çiğköfte ziyafetinin ardından havuz keyfi de yaptı. Gezinin ikinci gününde Panorama 1453, akvaryum ve Sultan Ahmet Camii bölgesini gezen dernek üyeleri tekne ile boğaz turu ve balık ekmek ziyafetinin ardından İnegöl’e dönüş yaptı.

İNESDER Başkanı Metin Kuş yaptığı açıklamada eğitici, dinlendirici ve eğlendirici bir gezi planladıklarını belirterek geziye katılan İNESDER ve LALEDER üyelerine teşekkür etti.

Metin Kuş, "Ailece yaptığımız gezi boyunca birbirimizle kaynaşma imkânı bulduk. Tarihimize bir yolculuk yaptık. Tarihimiz hakkında birçok şey öğrendik. Eğlendik, dinlendik. Geziye katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar