İnegöl’ün gururu FEM Dershanesi

Bursa İnegöl FEM Dershanesi öğrencileri 2014 LYS sonuçlarına göre önemli Türkiye dereceleri elde etti. İnegöl FEM Dershanesi'nde sınava hazırlanan Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ayşenur Toktaş Dil puanında Türkiye 19.su,...

Google Haberlere Abone ol
İnegöl’ün gururu FEM Dershanesi

Bursa İnegöl FEM Dershanesi öğrencileri 2014 LYS sonuçlarına göre önemli Türkiye dereceleri elde etti. İnegöl FEM Dershanesi'nde sınava hazırlanan Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Ayşenur Toktaş Dil puanında Türkiye 19.su, Zehra Gözet YTM-3 puanında Türkiye 62.si, Seher Atış YMF-2 Türkiye 100.sü, Feyzanur Doğan YTM-2 Türkiye 128.si, Şeyma Sütbaş Dil Türkiye 105.si, Ayşe Buse Karataş YTS-2 Türkiye 183.sü, Rabia Atmaca YTM-3 Türkiye 205.si, Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencisi Ümmügülsüm Şahin YMF-1-2-3-4 puanlarında İnegöl 1.si oldular.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları belli oldu. Bu sonuçlar dershanelerin başarısını bir kez daha tescillemiş oldu. İnegöl FEM Dershanesi bu sene başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dershane öğrencilerinden Ayşenur Toktaş Türkiye 19.su oldu. Bu başarının gururunu yaşadıklarını söyleyen Dershane Müdürü Orhan Öztürk öğrencileri kutlarken, bu başarıda emeği geçen tüm okul ve dershane öğretmenlerine de teşekkür etti.

İnegöl’de her yıl Türkiye derecelerini çıkarmanın kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Orhan Öztürk, "Bireysel başarılarımızın yanında İnegöl’de en çok üniversiteyi kazandıran dershane olma başarımız da bizim için çok önemli." dedi. Öğrencilerin sene boyunca çok düzenli ve disiplinli çalıştıklarını belirten Öztürk, asıl işin şimdi başladığını, tercihlerin de en az sınav kadar önemli olduğunu ve bu konuda dershanenin öğrencilere yardımcı olacağını belirtti.

Türkiye 19.su olan Ayşenur Toktaş, "Başarımda emeği geçen öncelikle aileme, okul ve dershane öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Uzun ve yorucu bir maraton oldu, düzenli çalışmalarımızın sonucunu almış oldum." diye konuştu. Zehra Gözet, Feyzanur Doğan, Ayşe Buse Karataş ve Seher Atış da çalışmalarında birbirlerini desteklediklerini ve moral verdiklerini ifade ettiler, ailelerine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür ettiler. CİHAN

Yorumlar