İlköğretim öğrencilerinden örnek bağış

Yakutiye Kurtuluş İlkokulu 4-A sınıfı öğretmen ve öğrencileri okul koridoruna açtıkları stantta aileleriyle birlikte yaptıkları yemekleri satışa sundu. Öğrenciler, satıştan elde ettikleri geliri, yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmak...

Google Haberlere Abone ol
İlköğretim öğrencilerinden örnek bağış

Yakutiye Kurtuluş İlkokulu 4-A sınıfı öğretmen ve öğrencileri okul koridoruna açtıkları stantta aileleriyle birlikte yaptıkları yemekleri satışa sundu. Öğrenciler, satıştan elde ettikleri geliri, yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmak üzere Kimse Yok Mu Derneği Şube Müdürü Zafer Aslan'a teslim etti.

Kurtuluş İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri örnek bir dayanışma ve yardımlaşmaya imza attı. Öğrenciler, ailelerinin yaptıkları pasta, sarma ve kekleri okul koridorunda sattı. Satıştan elde edilen gelir, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kimse Yok Mu Derneği'ne bağışlandı. Öğrenci ve öğretmenler bağışlarını Kimse Yok Mu Derneği'ni ziyaret ederek, şube müdürü Zafer Aslan'a makbuz karşılığında teslim etti. Yardım kampanyası ile ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Zeki Doğan, "Okulumuzda yardımlaşma adı altında bir kampanya başlattık. Bu faaliyetler çocuklarda yardım duygusunun gelişmesine katkı sağlıyor. Zaten milletimiz, ecdadımızdan gelen bir yardımlaşma kültüründen geliyor. Müdür yardımcımız Mansur Binici Bey'e 4-A sınıfı öğretmen ve öğrencilerine, ailelerine bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Doğan, kampanya kapsamında Ebu İshak Vakfı ile Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneklerine de ziyarette bulunup bağışta bulunduklarını belirtti.

Kimse Yok Mu Derneği Şube Müdürü Aslan, anlamlı bağışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, "Bu anlamlı yardımınız için teşekkür ediyorum. Milletimizin genlerinde var olan yardımlaşma bilinci inşallah hiç kaybolmaz ümidini bu gibi yardımları gördükçe yüreğimde taşımaktayım." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar