'İlkadım’a 3 belediyenin birleşiminden daha fazla hizmet yaptık'

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Gazi, İlkadım ve Yeşilkent olmak üzere 3 belediyenin birleşimin ilçeye yapamadığı yol, kaldırım, asfalt hizmetlerini ilçe halkımıza kazandırdık.

Google Haberlere Abone ol
'İlkadım’a 3 belediyenin birleşiminden daha fazla hizmet yaptık'

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Gazi, İlkadım ve Yeşilkent olmak üzere 3 belediyenin birleşimin ilçeye yapamadığı yol, kaldırım, asfalt hizmetlerini ilçe halkımıza kazandırdık.” dedi.

Zafer Mahallesi, Gazi Sahnesi önünde açık havada esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, esnafların istek ve taleplerini yerinde dinleyerek sohbet etti. 'Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızı eleştirilerini ve taleplerini değerlendirerek hizmetlerimize şekil veriyoruz' diyen Başkan Demirtaş, "2013 yılı itibariyle yol ve asfalt çalışmalarında 600 sokakta Türkiye’ye model olacak bir çalışma yaptık. 100 bin ton asfalt dökerek 90 kilometre yol, 95 kilometre parke taşı döşedik. Cadde ve sokakları ile İlkadım ilçemiz, hizmette şantiyeye alanına çevirdik. İlçemizi hak ettiği yapıya kavuşturmak için yeni yollar açarak, bir çok cadde ve sokağımızı asfalt yol ve parke taşlarla kapladık. Bu yılda, geçen sene olduğu gibi hizmetteki tempomuzu yüksek tutacağız." diye konuştu.

PRESTİJLİ MODERN SOKAK VE CADDELERİ HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ
İlçeyi daha güzel ve modern bir ilçe kimliğine taşımak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirtaş, "İlçemizin ticaret merkezi olması doğrultusunda hızla büyümesi için elimizdeki bütün imkânlarla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz Gazi Caddesi'nde Karadeniz’de bir olarak renkli asfalt çalışmasıyla prestij kazandırmak istedik. Samsun'un en işlek ticaret merkezlerinden birisi olan Gazi Caddesi'nde esnaf ve çevre sakinlerinin talepleri doğrultusunda ticaret yapan esnafımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması içinde hassasiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"UÇUK VAATLERLE HALKIMZI KANDIRMADIK"
'Seçim öncesi uçuk vaatlerle oy alma arzusu ile halkımızı kandırmadım' diyen Başkan Demirtaş şunları ifade etti: "Seçim öncesi halkımıza vaat ettiğimiz Halk Ekmek ile halkımıza sağlıklı hijyenik fiyat yönünde uygun ekmeği sofralarına sunduk. Askıda ekmek ile bu gün çöp konteynerlerinde çöp karıştıran insanlarımız bu ayıptan kurtardık. Göstere göstere ihtiyaç sahibi insanlarımıza yapılan gıda yardımlarını Hilal Kart Sistemi ilr ekonomik seviyelerine göre 75, 100, 150, 200 TL olarak 3 bin aileye 250 bin TL yardım yapıyoruz."





CİHAN

Yorumlar