İletişim öğrencilerinden Soma’ya mektup

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, 13 Mayıs'ta Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine destek amacıyla mektup yazdı. AÜ İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet...

Google Haberlere Abone ol
İletişim öğrencilerinden Soma’ya mektup

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, 13 Mayıs'ta Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine destek amacıyla mektup yazdı.

AÜ İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren İletişim Kulübü yöneticileri, düzenledikleri etkinlikle Soma’da meydana gelen ve 301 kişinin hayatına mal olan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine destek olmak için mektup yazdı. İletişim Kulübü Başkanı Furkan Demir, amaçlarının kazada yakınlarını yitiren ailelere destek olmak, az da olsa yanlarında olduklarını hissetmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Demir, "Yaşanan bu feci kazada ailelerin yanında olamasak da duygu ve düşüncelerimizle sonsuz destekçileri olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Dilerim kömürle siyaha boyanan yaşlar, bir daha gözlerden akmaz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar