İLBAP sınavında Toros Fen Lisesi öğrencisi birinci oldu

Antalya Toros Yağmur Fen Lisesi öğrencisi Pınar Aksoy, Performans Takip Sınavı'nda (İLBAP) tüm puan türlerinde Antalya birincisi oldu.Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 İLBAP'ta Toros Fen Lisesi öğrencileri büyük...

Google Haberlere Abone ol
İLBAP sınavında Toros Fen Lisesi öğrencisi birinci oldu

Antalya Toros Yağmur Fen Lisesi öğrencisi Pınar Aksoy, Performans Takip Sınavı'nda (İLBAP) tüm puan türlerinde Antalya birincisi oldu.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 İLBAP'ta Toros Fen Lisesi öğrencileri büyük başarı gösterdi. İlk onda 6 öğrenci ile yer alan Toros Fen Lisesi, 9. sınıf öğrencilerinden Pınar Aksoy’un tüm puan türlerindeki birinciliği ile dikkat çekti. Sınavda dereceye giren diğer öğrencilerin isimleri ise şöyle: Zeynep Demirtaş, Kübra Solmazipek, Sacide Nur Aksoy, Betül Demirel, Emine Nur Akay.

Toros Yağmur Liseleri Müdürü Serkan Yavuz, öğrencilerinin daha büyük başarılara imza atarak emin adımlarla ilerlediklerini ve her geçen yıl daha büyük bir eğitim ailesi haline geldiklerini ifade etti. Yavuz, şöyle dedi: “Güvenilir ve sevgi dolu ortamlarda hizmet verdiğimiz öğrencilerimizin başarılarının arkasında koordineli çalışma, ekip ruhuyla hareket edilmesi ve yeniliklere açık olunması yatıyor. Toros Yağmurlu öğrencilerin Antalya ve Türkiye için gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Başarılı olan bütün öğrencilerimizi, ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.”

CİHAN

Yorumlar