İlanla Erdoğan'dan randevu isteyen işadamı konuştu

Gazeteye tam sayfa ilan vererek C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyen Samsunlu işadamı Mustafa Taflan konuştu.

Google Haberlere Abone ol
İlanla Erdoğan'dan randevu isteyen işadamı konuştu

Samsunlu iş adamı Taflan'ın Sabah gazetesine verdiği ilanda "Sayın 12. Cumhurbaşkanım, bir projem mevcut 12 dakikanızı ayırır mısınız?" ifadeleri yer almıştı.

Mustafa Taflan konuyla ilgili yaptığı izahatda, “5 yıldır deneyimli bir ekiple bir plan üstünde çalışıyoruz. Bunu bir plan ve sunum biçimine getirdik. Ülkemizdeki kayıt dışıyla ilgili bir sorunun Cumhurbaşkanımız yönünden çözüleceğini düşünerek kendisine bir sunum yapmak istiyoruz. Bu tarz planlara hassasiyet gösterdiğini biliyoruz. Bu projeyi yurt menfaatine dönüştürmek istiyoruz. Bu projede hiç bir ekonomik kazancım yok, siyasal bir durumum da yok. Cumhurbaşkanı’na ulaşmak için fazla fazla zorluk çektik. Bu zorlukların üstesinden gelmek ve kendisine ulaşmak için kendimi zorlayarak bu ilanı verdim. Bu projeyi Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştırmak istiyoruz. Bu projeyi incelemesini kendisinden rica ediyoruz. 2013 hedefleri için fazla fazla mühim olduğuna inanıyoruz.

Projemizin içerisinde Ulaştırma Bakanlığına ilişkin deniz, hava ve kara organizasyonunun ehemmiyetli noktasını yapan bütün birimlerin cumhurbaşkanı yönünden bir kuruluş altında toplanmasını sağlıyor” dedi.

01 Haziran 1981’de Samsun’da doğan Mustafa Taflan, fazla fazla uluslu şirketlerde marketing / satış pazarlama departmanlarında vazife almış satış uzmanı iken idealleri doğrultusunda takribî iki sene öncelikle kendine ilişkin bir yapı şirketi kurmuş ve halen muhtelif yapı planlarında çalışmaya devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar