İl Genel Meclis Üyeleri Valiyi ziyaret etti

Kırşehir İl Genel Meclisi'nin yeni üyeleri, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Genel Meclis Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Çakacak, İl Genel Meclisi’nin birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir’e güzel hizmetler.

Google Haberlere Abone ol
İl Genel Meclis Üyeleri Valiyi ziyaret etti

Kırşehir İl Genel Meclisi'nin yeni üyeleri, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Genel Meclis Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Çakacak, İl Genel Meclisi’nin birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir’e güzel hizmetler sunacağına inandığını söyledi.

Geçen dönemde İl Genel Meclisi üyeleri ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini belirten Vali Özdemir Çakacak, “Önceki dönemde köylerimizin altyapısına yönelik hizmetlerin gerçekleştirilmesi ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın merkezden gönderilen ödeneklerinin gerektiği gibi harcanması noktasında İl Özel İdaremiz başarıyla çalışmıştır. Farklı siyasi partilerden seçilen İl Genel Meclis Üyelerimizin ilimizin menfaatine olan her işte ortak karar alarak birlik ve beraberlik örneği sergilemesinden büyük memnuniyet duydum. Yeni dönemde de sizlerinde aynı anlayışla çalışacağınıza inanıyorum. Bu vesileyle hepinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

İlimiz genelinde 20 kasabanın köye dönüştüğünü belirten Çakacak, İl Özel İdaresinin yeni dönemde görev ve sorumluluğunun daha da artacağını dile getirdi. İl Genel Meclis’inin ilk toplantısında Genel Meclis Başkanlığı’na seçilen Şuayip Soysal da konuşmasında, demokrasinin gereği olarak ayrı siyasi partilerden seçilen üyelerden oluşan İl Genel Meclisi’nin Vali Özdemir Çakacak’ın önderliğinde güzel hizmetlere imza atacağına inandığını ifade etti. CİHAN

Yorumlar