İkinci Bahar kayıtları başladı

Ankara Yenimahalle Belediyesi çatısı altında hizmet veren İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi’ne kayıtlar başladı. 2 Haziran tarihinde başlayan kayıtlar, Yenimahalle sınırlarında yaşayan 50 yaş ve üzeri emekliler için ay sonuna kadar...

Google Haberlere Abone ol
İkinci Bahar kayıtları başladı

Ankara Yenimahalle Belediyesi çatısı altında hizmet veren İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi’ne kayıtlar başladı. 2 Haziran tarihinde başlayan kayıtlar, Yenimahalle sınırlarında yaşayan 50 yaş ve üzeri emekliler için ay sonuna kadar devam edecek.

Emekli olduktan sonra eve kapanmak istemeyen vatandaşlar, İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi’nde sosyalleşiyor. Her gün farklı etkinliklerle 50 yaş üstü vatandaşlara kapılarını açan merkezlerde, yaşlılar ikinci baharlarını yaşıyor.

İlçe sınırlarında yaşayan emeklilerin uğrak yeri olan yaşam merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Gazi ve Karşıyaka yaşam merkezlerinden sonra Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri içerisindeki İkinci Bahar Yaşam Merkezi de konuklarını ağırlamaya hazır. İlçe genelinde hizmet veren 3 merkez için de kayıtlar 30 Haziran’da sona erecek.

Bu merkezlerden faydalanmak isteyen Yenimahalleli emekliler ikametgah, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla beraber gitmek istedikleri yaşam merkezine bizzat müracaat edecek.

DOLU DOLU ETKİNLİK

Merkezlerde yaşlılar, her gün farklı bir etkinlikle hem sosyalleşiyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor. Emeklilerin yeni adresi olan bu yaşam alanları, yağlı boya resim kurslarından Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’nda yüzme etkinliğine, eğlence ve sohbet toplantılarından yaşlılardan kurulan Türk Sanat Müziği Korosu konserlerine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

CİHAN

Yorumlar