İhtiyar delikanlı Salman: Gençler zor işe gelmiyor, kolay kazanç peşinde koşuyor

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde ikamet eden ihtiyar delikanlılar, ilerlemiş yaşlarına rağmen çalışma azimleri ve at binmeleri ile dikkat çekiyor.Toprakla iç içe olduğundan sağlık problemi yaşamadığını belirten 70 yaşındaki Ahmet Salman,...

Google Haberlere Abone ol
İhtiyar delikanlı Salman: Gençler zor işe gelmiyor, kolay kazanç peşinde koşuyor

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde ikamet eden ihtiyar delikanlılar, ilerlemiş yaşlarına rağmen çalışma azimleri ve at binmeleri ile dikkat çekiyor.

Toprakla iç içe olduğundan sağlık problemi yaşamadığını belirten 70 yaşındaki Ahmet Salman, dinç ve sıhhatli olmasını sürekli çalışmaya bağladı. Ahmet Salman, dayısının oğlu İbrahim Salman’ın 76 yaşında olmasına rağmen at sırtından inmediğini, 60 yıldır bağ bahçe işlerine at sırtında gittiğini belirtti. Kan tahlili yaptırdığını belirten Ahmet Salman, doktorun kan değerlerini görünce şaşırdığını söyledi. Gençlerin zor işe gelemediğini, kolay kazanç peşinde koştuklarını belirten Ahmet Salman, sırtının terlemesini istemeyen bir gençlik yetiştiğini söyledi. Gençliğin ömrünü, kahvehanede ve eğlencede geçirdiğini belirten Ahmet Salman, “Bu gençlikle yola çıkılmaz, Allah korusun bir savaş çıkarsa sonumuzun Suriye gibi olmasından korkuyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar