İhsanoğlu Ankara’da seçim turunda

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu seçim çalışmaları için Ankara’ya geldi. Çok sayıda partilinin karşıladığı İhsanoğlu, kendisine eşlik eden uzun konvoyla birlikte şehir turuna çıktı.Seçim çalışmaları için...

Google Haberlere Abone ol
İhsanoğlu Ankara’da seçim turunda

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu seçim çalışmaları için Ankara’ya geldi. Çok sayıda partilinin karşıladığı İhsanoğlu, kendisine eşlik eden uzun konvoyla birlikte şehir turuna çıktı.

Seçim çalışmaları için sabah 10.00 sıralarında Esenboğa Havalimanı’na gelen cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu çok sayıda partili seğmenler eşliğinde çiçekle karşıladı. Karşılama törenine CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

Kısa bir selamlamanın ardından cumhurbaşkanı adayı daha sonra seçim otobüsüne geçip, konvoylar eşliğinde şehir turuna çıktı. Yol boyu sevgi gösterileriyle karşılanan İhsanoğlu, Pursaklar’da kendisini karşılamaya gelen vatandaşların yanında otobüsünü durdurdu. Otobüsten sevgi gösterilerine el sallayarak cevap veren İhsanoğlu daha sonra Keçiören’e hareket etti.

Cumhurbaşkanı adayını Keçiören’de büyük bir kalabalık karşıladı. Aracının üzerinde burada kısa bir konuşma yapan İhsanoğlu, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlardan destek istedi. Destek için gelen vatandaşlar arasında İhsanoğlu’nun yakınları da vardı. Akrabalarından Muribe Akyol, kendisini desteklemek için karşılamaya geldiğini söyledi. Akyol, ”Kendileri benim Babaannemin dayısının oğlu oluyor. Destek için geldim. Kendisine başarılar diliyorum. Buraya kendisini izlemek için geldim. Cumhurbaşkanımız hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Yeni Mahalle Pazar Yeri'ne geçen İhsanoğlu burada da kendisine karşılamaya gelenlerden destek istedi. Cumhurbaşkanı adayının gün boyunca sürmesi planlanan programında Sincan, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak ve Çankaya ilçelerinde de halka hitap etmesi bekleniyor. CİHAN

Yorumlar