İHL mezunları pazar günü buluşacak

Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SİMDER) geleneksel buluşması, 11 Mayıs Pazar Saat 11.00’de Adapazarı İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek. SİMDER Başkanı Nafi Özdin, yaptığı açıklamada, buluşmaya...

Google Haberlere Abone ol
İHL mezunları pazar günü buluşacak

Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SİMDER) geleneksel buluşması, 11 Mayıs Pazar Saat 11.00’de Adapazarı İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek.

SİMDER Başkanı Nafi Özdin, yaptığı açıklamada, buluşmaya bütün İHL mezunlarını beklediklerini söyledi. Özdin, bu yılki buluşmaya, 1970 yılı Adapazarı İHL mezunu olan ve bugün Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın da katılarak, mezun öğrenciler adına bir konuşma yapacağını belirtti.

1956 yılında kurulan Adapazarı İmam Hatip Lisesi’nin yurt genelinde 20 binden fazla mezunu bulunuyor. Mezun öğrenciler, 1980 yılından bu yana düzenli olarak her yıl mayıs ayının ikinci pazarı bir araya geliyor. Programa, Adapazarı İHL mezunu olan Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Mustafa İsen’in de katılması bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar