Iğdır'da Yapboz Şenliği düzenlendi

Iğdır'da Yapboz Şenliği düzenlendi. Bu yıl ilk kez düzenlenen şenliğe 4-6 yaş grubu çocuklar katıldı. Şenliğe yaklaşık 350 öğrenci katıldı.Şenlikte aileler de heyecanlı dakikalar yaşadı. Velilerin salona alınmadığı şenlikte veliler...

Google Haberlere Abone ol
Iğdır'da Yapboz Şenliği düzenlendi

Iğdır'da Yapboz Şenliği düzenlendi. Bu yıl ilk kez düzenlenen şenliğe 4-6 yaş grubu çocuklar katıldı. Şenliğe yaklaşık 350 öğrenci katıldı.

Şenlikte aileler de heyecanlı dakikalar yaşadı. Velilerin salona alınmadığı şenlikte veliler meraklı gözlerle kapı ve pencerelerden çocuklarını izleyip yapbozlarını bitirmelerini bekledi. Okul bahçesine konulan dev şişme oyuncaklar ile düzenlenen çeşitli oyunlarla yarışmaya katılan minikler unutulmaz dakikalar yaşadı. Programda öğrencilere verilen yapbozları tamamlamaları istenirken, yapboz yarışmasında ilk üç dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

İbrahim Avcı Koleji Müdürü Medeni Altan, "Bu şenlikte çocuklarımızın; kendilerine güven duyabilmeleri, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmeleri bilimsel düşünme alışkanlığı kazanabilmelerini ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerini amaçladık. Etkinliğimizde değişik faaliyetler düzenleyip öğrencilerin eğlenmelerine zemin hazırladık. Katılan bütün öğrenci ve velilerine, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar