İftar yemeğinde Türkmenlere yardım çağrısı yapıldı

Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Dörtyol Şubesi geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde İŞİD Terör Örgütü kıskacında olan Türkmenler için yardım çağrısı yapıldı.Saraycan Restaurantta düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
İftar yemeğinde Türkmenlere yardım çağrısı yapıldı

Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Dörtyol Şubesi geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde İŞİD Terör Örgütü kıskacında olan Türkmenler için yardım çağrısı yapıldı.

Saraycan Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Eski Belediye Başkanları Fadıl Keskin ve Yusuf Soylu, Dörtyol Türk Eğitim Sen Başkanı Fatih Saygılı, Payas Türk Eğitim Sen Başkanı Bayram Tufan Eroğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan, MHP Kadın Kolları Başkanı Perihan Çolak ve çok sayıda daveti katıldı.

Yemek ve dualardan sonra bir teşekkür konuşması yapan TÜRKAV Dörtyol Şube Başkanı Reşit Taşkın, bu hayır ve bereket ayında her yıl düzenledikleri iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti. Taşkın, TÜRKAV’ın kurs, burs, eğitim ve diğer faaliyetlerini anlatıp destek olanlara teşekkür etti. İftar programı vesilesiyle şu an sahipsiz olan hiç kimseden destek alamayan Türkmenlere yardım kampanyası başlattıklarını ve destek beklediklerini söyleyen Taşkın, "Ülkemizi yönetenlerin destek vererek büyüttüğü ve terörist diyemediği bu zalim insanlıktan ve İslam'dan yoksun olan İŞİD Terör Örgütü Türkmen elinde kardeşlerimizi vatanından kovuyor, katlediyor ve dünyadan hiçbir ses çıkmıyor. Tek umut Türk’ün de umudu olan Ülkücülere kalıyor. Bizler de bu görevi üstlenerek gıda, tekstil ve nakdi yardım toplayarak göndereceğiz. Tekrar katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İftar yemeği sonunda katılımcıların yaptığı 2 bin 265 Türk Liralık yardımın kampanya hesabına yatırdıklarını belirten Taşkın, gösterilen duyarlılıktan dolayı herkese teşekkür edip, yardım kampanyasının devam ettiğini yardım yapmak isteyenler vakfa veya Ülkü Ocakları’na müracaat edebileceklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar