İbrahim Tatlıses'in Sağlığıyla İlgili Yeni Haber

Amerika'da yeniden ameliyat olan ve 6 gündür uyutulan İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat, Tatlıses'in tedavisinin yolunda gittiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'in Sağlığıyla İlgili Yeni Haber

Amerika'da tekrar ameliyat bulunan İbrahim Tatlıses'ten haber var... meşhur sanatçı, 9 Mart Pazartesi günü Miami'deki bir hastanede beyin ameliyatı geçirmişti. 72 saatlik kritik zaman arasında uyutulan Tatlıses'in tedavisinin yolunda gittiği öğrenildi.

ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat, İbrahim Tatlıses'in son vaziyeti konusunda Twitter'da izahat yaptı. Kanat, bugün ortaya atılan İbrahim Tatlıses'in sıhhat durumunun menfi yönde ilerlediği şeklindeki gelişmeleri yalanladı.

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

İbrahim Tatlıses hafta başında beyin ameliyatı oldu. 6 gündür hummalı bakımda bulunan İbrahim Tatlıses hayranlarından ve bütün sevenlerin helallik alarak girdiği ameliyattan sonra gelen ilk izahat ameliyatın muvaffakiyetli geçtiği şeklindeydi. Fakat bugün İbrahim Tatlıses sıhhat durumunun kritik bulunduğu ve hummalı bakımda uyandıralamadığı halinde çıkan haberlere Eyüp Kanat sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat bulunduğu günden bu güne kadar sosyal medyada sessizliğini koruyan, İbrahim Tatlıses'in sıhhat vaziyeti konusunda kati bir bilgi alınamadığı için konusunda çıkan haberler için menajer Eyüp Kanat; 'Lütfen halen tedavisi devam etmekte bulunan ve tedavisi yolunda giden İbrahim Tatlıses için yalan haber yapmayınız.' dedi.

YANINDA SADECE 3 KİŞİ VAR

Miami'ye uçmadan öncelikle İstanbul'da sanatçı dostları ve ailesinden helallik arzulayan ve sağlayan Tatlıses'in ameliyat esnasında beraberinde yalnızca menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar