Hüseyin Çelik: Bizde halkımızla ittifak edip seçime gideceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “2010 yılınca CHP ve MHP anlaştılar, BDP'de boykot etti. Yani ittifak yaptılar. Bugün yine çatı baca adayı diye ittifak yapıyorlar. Bizde halkımızla ittifak ederek seçime gideceğiz.”...

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik: Bizde halkımızla ittifak edip seçime gideceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “2010 yılınca CHP ve MHP anlaştılar, BDP'de boykot etti. Yani ittifak yaptılar. Bugün yine çatı baca adayı diye ittifak yapıyorlar. Bizde halkımızla ittifak ederek seçime gideceğiz.” dedi.

Partisinin il başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine katılan Hüseyin Çelik, cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, “Yine bir millet, memleket davası için yollardayız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gaziantepli hemşerilerimizin Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde bir oy oranıyla genel başkanımızı Çankaya'ya çıkartacaktır.” diye konuştu.

Bu seçimlerde kendilerinin de millet ile ittifak yaptığını belirten Çelik, şunları söyledi; “2010 yılınca CHP ve MHP anlaştılar, BDP'de boykot etti. Yani ittifak yaptılar. Bugün yine çatı baca adayı diye ittifak yapıyorlar. Bizde ittifak yaparak seçime gideceğiz. Biz halkımızla ittifak ederek seçime gideceğiz. Bu seçimde eski Türkiye'nin arızalı alışkanlıklarıyla yeni Türkiye'nin güzellikleri yarışacak.”

CİHAN

Yorumlar