Hükümlü ve tutuklular bahar şenliği düzenledi

Maltepe Ceza İnfaz Kurumu, hükümlü ve tutuklu bahar şenliği düzenlendi. Etkinlikte yabancı uyruklu hükümlü ve tutukluların oynamaları ilgi çekti.Adalet Bakanlığı Maltepe 3 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, hükümlü ve tutuklu bahar...

Google Haberlere Abone ol
Hükümlü ve tutuklular bahar şenliği düzenledi

Maltepe Ceza İnfaz Kurumu, hükümlü ve tutuklu bahar şenliği düzenlendi. Etkinlikte yabancı uyruklu hükümlü ve tutukluların oynamaları ilgi çekti.

Adalet Bakanlığı Maltepe 3 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, hükümlü ve tutuklu bahar şenliği etkinliği düzenlendi. Düzenlenen şenliğe, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Avar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, çok sayıda davetli, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Bu etkinliğin hükümlü ve tutukluların sosyal hayata kazandırılmasının bir yansıması olduğunu belirten Yıldırım, “Ceza İnfaz Kurumumuzdaki etkinliğin hiç şüphesiz hepimiz için herhangi bir sosyal etkinlikten çok daha öte bir anlamı bulunmakta. Bugün 92 ülkeden bin 145 hükümlü ve tutuklunun bulunduğu bu ceza infaz kurumunda yabancı hükümlü ve tutuklularımızın o icra edecekler bu faaliyetler ceza infaz kurumlarımızda hiçbir ayrım yapılmaksızın tüm hükümlü ve tutukluları sosyal hayata kazandırma ve hazırlama konusundaki azmin ve çalışmanın bir örneği bir yansıması olarak bu sosyal etkinliği gerçekleştirecektir kurumumuz.” diye konuştu.

İranlı olduğunu ifade eden bir tutuklu “Biz burada şemame oynayacağız, şarkı söyleyeceğiz, halay oynayacağız. Biz burada buranın personelinden buranın müdüründen çok razıyız. Her imkanı sağlıyorlar. Ben İranlıyım, ben 2 yıldır buradayım.” dedi.

CİHAN

Yorumlar