HSYK 166 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 340 sayılı İdari ve Adli Yargı Mazeret ve Mesleğe Kabul Kararnamesi yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
HSYK 166 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 340 sayılı İdari ve Adli Yargı Mazeret ve Mesleğe Kabul Kararnamesi yayımladı. Kararnameye göre 43’ü idari, 123’ü ise adli olmak üzere 166 savcı ve hakimin görev yeri değiştirildi.

Kararnameye göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz hizmet gereği olarak Bolu’ya düz savcı olarak atandı. Kararnameye göre ayrıca talep nedeni ile İstanbul Cumhuriyet Savcısı Selamettin Celep İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Salih Sol İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, Ankara Cumhuriyet Savcısı Zafer Ediş Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, İzmir Cumhuriyet Savcısı Kazım Arapoğlu İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, İzmir Cumhuriyet Savcısı Orhan Sezer İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, İzmir Cumhuriyet Savcısı Muvaffak Meşe İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, Ankara Cumhuriyet Savcısı Ramazan Kaya Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, Ankara Cumhuriyet Savcısı Veli Dalgalı Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, Beykoz Savcısı Ömür Topaç İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Vekilliğine, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine ve Eskişehir Cumhuriyet Savcısı Celalettin Karanfil Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Vekilliğine atandı.
CİHAN

Yorumlar