Hırsızlık şüphelileri: "Bizi değil kutu kutu paraları götürenleri çekin"

Mersin ile birlikte 5 ilde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanarak adliyeye sevk edilen zanlılar, basın mensuplarına, “Bizi değil kutu kutu paraları götürenlerin çekin.

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlık şüphelileri: "Bizi değil kutu kutu paraları götürenleri çekin"

Mersin ile birlikte 5 ilde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanarak adliyeye sevk edilen zanlılar, basın mensuplarına, “Bizi değil kutu kutu paraları götürenlerin çekin.” dedi. Şüpheliler gazetecilere "60 milyon Euro’yu yemişler çekmiyorsunuz da burada garibanlarla mı uğraşıyorsunuz." diye tepki gösterdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Mersin'de meydana gelen ev ve otolardan hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma yaptı. E.T'nin liderliğindeki bir grubun örgütlü şekilde hırsızlık yaptığı bilgisine ulaşılarak teknik ve fiziki takip başlatıldı. Şebekenin 11 kişiden oluştuğunu belirlenerek Mersin'de 5, Nevşehir'de 3, Hatay'da 3, Kayseri ve Aksaray'da birer olmak üzere 13 ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Ekipler, zanlıların, Mersin'de bulunan evlerine düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda örgüt lideri E.T.nin de bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda ise 5 adet cep telefonu, 1 adet fotoğraf makinesi, 1 adet pasaport, 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 2 kişi ise sorgularının ardından serbest bırakılırken 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Zanlılar adliyeye sevk edilirken gazetecilere: "Bizi niye çekiyorsunuz, kutu kutu paraları götürenleri çekin, 60 milyon Euro'yu yemişler çekmiyorsunuz da bizim gibi garibanlarımı çekiyorsunuz." diye tepki gösterdi.

Aynı olaylarla ilgili daha önce de 3 kişinin tutuklandığı öğrenilirken kalan 3 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

CİHAN

Yorumlar