Hırsızlık için çıkardığı yangın kamerada

Beyoğlu’nda hırsızlık için girdiği iş yerlerinde yangın çıkaran ve yaşanan kargaşa ortamında kasayı boşaltan hırsız, güven timleri tarafından yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Hırsızlık için çıkardığı yangın kamerada

Beyoğlu’nda hırsızlık için girdiği iş yerlerinde yangın çıkaran ve yaşanan kargaşa ortamında kasayı boşaltan hırsız, güven timleri tarafından yakalandı. Hırsızın iş yerinde yangın çıkarması ve sonrasında kasayı soyması an be an kaydedildi.

Olay 12 Aralık tarihinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda hırsız iş yerine müşteri gibi giriyor. Görevlilerin dalgın bir anını kollayan şahıs depoya girip yangın çıkarıyor. İş yerinde bir süre oyalanan şahıs yangının büyümesini bekliyor. Çalışanları bir yandan da paniğe sevk etmeye çalışan şahıs, kasadaki kişiye yangın olduğunu söyleyip, onun kasadan kalkmasını sağlıyor. Çalışanlar yangının sebebini ilk önce elektrik kontağı zannetse de depoya indiklerinde gerçekle karşılaşıyor. Yangın birkaç dakika içinde söndürülüyor. Markette hiç kimsenin bulunmadığı sırada hırsız kasadaki 4 bin lirayı ceplerine koyarak uzaklaşıyor.

Olayın ardından güvenlik kameralarından zanlının eşkalini tespit eden Beyoğlu bölgesinin güven timleri, şahsı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Şahsı Galatasaray Meydanı’nda olaydan birkaç gün sonra tespit eden timler, yakın takibe aldı.

‘CİNO LAKAPLI’

‘Cino’ lakaplı Cüneyt U., aynı yöntemle başka bir iş yerini yangın çıkararak soymaya çalışırken kıskıvrak yakalandı. Polis merkezindeki sorgusu tamamlanan şahıs, adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar