Hindistan ve Malezyalı akademisyenlerden DPÜ’ye ziyaret

Malezyalı ve Hindistanlı akademisyenlerden oluşan bir grup, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rekötürü Prof. Dr. Ahmet Kasaaslan'ı ziyaret etti. Malezya İslam Teşkilatları Danışma Konseyi Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhammed Azmi Abdül Hamıd Prof....

Google Haberlere Abone ol
Hindistan ve Malezyalı akademisyenlerden DPÜ’ye ziyaret

Malezyalı ve Hindistanlı akademisyenlerden oluşan bir grup, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rekötürü Prof. Dr. Ahmet Kasaaslan'ı ziyaret etti.

Malezya İslam Teşkilatları Danışma Konseyi Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhammed Azmi Abdül Hamıd Prof. Dr. Muhammed Azmi Abdül Hamıd ve Hindistan Aligarh Müsliman Üniversitesi Öğretim üyesi Arshi Khan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Muhammed Azmi Abdül Hamıd, Arshi Khan'ı Dumlupınar Üniversitesi’nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren DPÜ Rektörü Prof. Dr. Karaaslan, Üniversite ve gerçekleştirmek istedikleri projeler konusunda bilgi verdi.

Rektör Karaaslan, kurulan İleri Teknolojiler Merkezi’nde son teknoloji cihazların bulunduğunu, bu İleri Teknolojiler Merkezi Laboratuvarlarından yurt dışından da olmak üzere herkesin yararlanabileceğini ve laboratuvar sonuçlarının online alınabileceğini söyledi.

DPÜ’ni gelişmiş ve güzel bulduklarını ifade eden Prof. Dr. Muhammed Azmi Abdül Hamıd, ülkelerindeki yüksek öğretim kurumları ve eğitim programlarını anlattı.

CİHAN

Yorumlar