Heyalan oldu, yol kapatan kayaları balyozla kırdılar

Bursa’da, meydana gelen heyelanda kaya parçaları yola düştü. Karayolları ekipleri kayaları balyozla parçalamaya çalıştı.Saat 20.00 sularında Bursa-Orhaneli-Keles karayolu, Doğancı Barajı yakınlarında heyelan meydana geldi. Yağışın...

Google Haberlere Abone ol
Heyalan oldu, yol kapatan kayaları balyozla kırdılar

Bursa’da, meydana gelen heyelanda kaya parçaları yola düştü. Karayolları ekipleri kayaları balyozla parçalamaya çalıştı.

Saat 20.00 sularında Bursa-Orhaneli-Keles karayolu, Doğancı Barajı yakınlarında heyelan meydana geldi. Yağışın da etkisiyle oluşan heyelan sonucu yola devasa kayalar düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri güzergahtaki araç trafiğini tek şeritten verilmesini sağladı. Olay yerine basın mensuplarından sonra gelen Karayolları Müdürlüğü ekipleri önce yoldaki taş parçalarını süpürmeye başladı.

"EL YORDAMIYLA KAYALARI KIRIP YOLU AÇMAYA UĞRAŞTILAR"

Geçtiğimiz yıllarda da aynı yerde 3 kez heyalanın olduğu bölgede herhangi bir tedbirin alınmadığı öne sürüldü. Karayolları ekipleri, devasa kayaları balyozla kırarak yolu açmak için çalıştı. İş makinesinin gecikmesi sebebiyle işçiler balyozla kayalara müdahale ederken yoldan geçen sürücüler de olanları şaşkınlıkla izledi. Heyalandan hemen sonra yoldan geçen bir araç sürücüsü de yaşadıklarını gazetecilere anlattı.

CİHAN

Yorumlar