Herkesin gözü önünde yüzükleri kapıp kaçtı

İstanbul’da kuyumcuya giren şahıs, iki kutu yüzüğü iş yeri çalışanı ve müşterilerin gözü önünde kapıp kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Herkesin gözü önünde yüzükleri kapıp kaçtı

İstanbul’da kuyumcuya giren şahıs, iki kutu yüzüğü iş yeri çalışanı ve müşterilerin gözü önünde kapıp kaçtı. Hırsızlık anının saniye saniye kaydedildiği olayda zanlı, kendisini bekleyen otomobile binerek kayıplara karıştı.

İstanbul’da yaşanan ilginç olayda bir şahıs, müşteri kılığında kuyumcuya girdi. Zanlı, önce 22 ayar yüzüklere bakmak istedi. Tezgahtar fiyat aralığını söyleyince vazgeçti. Taşlı yüzükleri gözüne kestirdi. Vitrindeki 2 kutu taşlı yüzüğü masanın üstüne istedi ve bir tanesini inceledi. Tam bu sırada dükkanın yoğunluğunu ve tezgahtarın hesap makinesiyle uğraşmasını fırsat bilerek, yaklaşık 10 bin lira değerindeki 42 adet taşlı yüzüğü herkesin gözü önünde alarak dükkandan hızla çıktı. Kendisini bekleyen otomobile binmek için kapıyı açtı ancak heyecandan yere düştü. Tekrar kapıyı açarak bindiği otomobile olay yerinden uzaklaştı.

Olayı anlatan tezgahtar, “Patronumuz yoktu. Dükkanda normalde 3 kişi oluyorduk. 2 kişi kaldık. Dükkan da biraz yoğundu. Kapının önünde araba bizi takip ediyormuş farkında değildik. Bir saat falan takip etmişler. Yoğunluğu fırsat bilip dükkana gelmiş. Önce 22 ayar yüzüklere bakmak istedi ben de çıkarmadan fiyat aralığını söyledim. Daha sonra taşlı yüzüklere bakmak istedi. Bende çıkardım. Bir tane yüzük gösterdi. İncelerken kutuyu aldı kaçtı. Alıp çıkması 10 saniye sürmedi. Arabaya bindi gitti yetişemedik.” diye konuştu.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis hırsızlık zanlısını arıyor.
CİHAN

Yorumlar