'Herkes O’nu Okuyor'un kazananları umre için yola çıktı

Peygamber Yolu Derneği’nin Türkiye genelinde organize ettiği ve Samsun’da yoğun ilgi gören “Herkes O’nu Okuyor” yarışmasının kazananları umre için yola çıktı.Yaşardoğu Spor Salonu önünde toplanıp Ankara Esenboğa Havaalanı’na...

Google Haberlere Abone ol
'Herkes O’nu Okuyor'un kazananları umre için yola çıktı

Peygamber Yolu Derneği’nin Türkiye genelinde organize ettiği ve Samsun’da yoğun ilgi gören “Herkes O’nu Okuyor” yarışmasının kazananları umre için yola çıktı.

Yaşardoğu Spor Salonu önünde toplanıp Ankara Esenboğa Havaalanı’na hareket eden 32 kişilik kafileyi yakınları gözyaşları içerisinde uğurladı. Yarışmayı kazanarak umreye gitmeye hak kazanan Ersin Kaya, “Eşimle birlikte gidiyorum. Çok heyecanlıyım, hala inanamıyorum umreye gideceğime. Bize bu imkanı verenlerden Allah razı olsun. Ödülü kazanabilmek Efendimiz'in(sav) yanına gidebilmek için çok ve içten okudum. Bu performans ile ilk 10’a girerim diyordum. Rabbim ilk 3’e girmeyi nasip etti. Umreyi kazandığım söylenince çok heyecanlandım o heyecan halen devam ediyor. Bu tür faydalı etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Fatma Bayar isimli hanımefendi ise “Efendimiz'i (sav) okuduk ve O'nu daha iyi anlamaya çalıştık. Şimdi O'nu ziyarete gidiyoruz. Çok heyecanlı ve mutluyum. Yaşadıklarım tarif edilemez ancak yaşanır. Uçağa binene kadar bu heyecanım devam edecek. Ben kardeşimle gidiyorum. Oraya gittiğinde ilk iş olarak İslam Alemi’nin birlik ve beraberliği için dua edeceğim. Yarışmayı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar