Herkes hakiki Finike portakalı yesin diye internet sitesi kurdu

Antalya’nın Finike ilçesinde üretilen, tadıyla ve aromasıyla marka haline gelen, coğrafi işaret belgesine sahip Finike Portakalı, bayan girişimci Ada Nur Coşkun tarafından internet ortamında satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Herkes hakiki Finike portakalı yesin diye internet sitesi kurdu

Antalya’nın Finike ilçesinde üretilen, tadıyla ve aromasıyla marka haline gelen, coğrafi işaret belgesine sahip Finike Portakalı, bayan girişimci Ada Nur Coşkun tarafından internet ortamında satışa sunuldu. Finike portakalı Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargoyla ulaştırılıyor.

Finike Portakalının tanıtımını ve satışını yapmak için internet sitesi kuran Ada Nur Coşkun, meyvelerinin isminin herkes tarafından bilindiğini ancak piyasada satılanların önemli bir kısmının Finike portakalı olmadığını belirtti. Coşkun, gerçek Finike portakalını herkesin tatmasını sağlamak amacıyla www.portakalkeyfi.com isimli internet sitesini faaliyete geçirdiğini söyledi.

İnsanların doğal ve yöresel ürünlere olan ilgisinin artmasından yola çıkarak bu iş fikrini oluşturduğunu ifade eden Coşkun, satışını yaptıkları ürünlerin siparişini aldıklarında aynı gün dalından kopartarak kargoya verdiklerini anlattı.

ABD’deki California Üniversitesi'nin yaptığı araştırmada Finike portakalı dünyanın en kaliteli ve lezzetli portakalı seçilmişti. Portakalın lezzetinin oluşmasında Finike’nin kendine has rüzgarı, havası ve suyunun etkili olduğu belirtilmişti. CİHAN

Yorumlar