Hentbolde Kayseri birincileri kupalarını aldı

2013-2014 sezonu kulüplü küçük erkek ve küçük bayanlar hentbol Kayseri birinciliği sona erdi. Küçük erkeklerde 24 Nisan, küçük bayanlarda ise 25 Nisan tarihlerinde başlayan ve çift devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar neticesinde;...

Google Haberlere Abone ol
Hentbolde Kayseri birincileri kupalarını aldı

2013-2014 sezonu kulüplü küçük erkek ve küçük bayanlar hentbol Kayseri birinciliği sona erdi.

Küçük erkeklerde 24 Nisan, küçük bayanlarda ise 25 Nisan tarihlerinde başlayan ve çift devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar neticesinde; Kulüplü Küçük Erkeklerde; Kılıçaslan Yıldız Spor Kulübü Kayseri şampiyonluğunu ilan ederken, ikinciliği Rainbov Kayseri Spor Kulübü, üçüncülüğü Seyyid Burhaneddin Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü ve dördüncülüğü ise Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü takımları elde etti.

Kulüplü Küçük Bayanlar'da ise sıralama şu şekilde oluştu. Kılıçaslan Yıldız Spor Kulübü erkeklerin ardından küçük bayanlarda da Kayseri şampiyonluğunu kazandı. İzzet Öksüzkaya Gençlik ve Spor Kulübü aynı puan ve ikili averajla ikinci olurken, üçüncülüğü Seyyid Burhaneddin Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü, dördüncülüğü de Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü takımları elde etti.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan 2 müsabaka dışında diğer tüm müsabakaların oynandığı Talas Spor Salonu turnuva boyunca görsel bir hentbol şölenine sahne oldu. Keyifli ve heyecanlı müsabakaların ardından derece elde eden takımlara kupaları, başarı ve katılım belgeleri Talas Spor Salonu’nda düzenlenen bir tören dağıtıldı.

Ayrı ayrı düzenlenen geniş katılımlı kupa törenlerinde; Talas Toki Şehit Levent Çetinkaya Orta Okulu Müdürü Hasan Karakaya, İldem Toki Şehit Nazım Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Gülay Hasekiz, Sümer Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Küçük, İzzet Öksüzkaya Ortaokulu memurlarından Kerim Katan, Ahmet Paşa Ortaokulu öğrenci velilerinden Zübeyde Ümükoğlu, Hentbol İl Hakem Komitesi Üyesi Ziya Aksu, Saha Komiserlerinden Alaattin Duman derece elde eden takımlara kupalarını, başarı ve katılım belgelerini verdi.

Törenlerde, Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz’da hazır bulundu. Daha sonra turnuvanın anısına birlikte fotoğraflar çektirildi. Kulüplü küçük erkeklerde Kılıçaslan Yıldız Spor küçük erkek takımı kalecisi Toygar Özkan en başarılı kaleci seçilirken, Kılıçaslan Yıldız Spor Kulübü sporcusu Mehmet İspir ise gol krallığını elde etti.

Müsabakalarda; Kayseri bölgesi klasman, il ve aday hentbol hakemleri görev aldı.

CİHAN

Yorumlar