HDP'li Önder'e 'PKK mağaralarında ne işin var' diye sordu

Terör örgütü PKK üyelerinin kendi aralarında yaptıkları muhabbetleri olağan bir şeymiş gibi TBMM Genel Kurulu'na taşıyarak skandala imza atan HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'dan tokat gibi cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
HDP'li Önder'e 'PKK mağaralarında ne işin var' diye sordu

HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşması sırasında CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol hakkında “milletvekili seçilmeden önce Kandil’e mesaj göderdiği” iddiasında bulunmuştu. Gürsel Erol, Önder'in iddialarına T24'ten Hülya Karabağlı'ya verdiği röportajla yanıt verdi: "Sırrı Süreyya Önder o benimle ilgili değil isimleri karıştırdı. Dönemi de karıştırdı.  Benim böyle bir şeyimin olması mümkün değil.  Ben devlet korumasıyla gezen birisiyim isimleri dönemi karıştırdı. Ona öyle bilgi gitmiş olabilir ama yanlış."

Sırrı Süreyya Önder'in "Ben oradaydım, benim yanımda konuştu" sözlerine "Sen bir milletvekilisin. Senin Kandil'deki mağarada ne işin var kardeşim. Sen TürkiyeCumhuriyeti yurttaşlarının verdiği vergilerden maaş alıyorsun." şeklinde karşılık veren Gürsel Erol, şöyle devam etti: "Sırrı Süreyya Önder demek ki çok derin bir adam; bir eli Kandil’de onlarla görüşüyor, bir eli çözüm sürecinde, İmralı’da Apo’nun yanında, bir eli FETÖ’nün yanında, bir eli Hakan Fidan’ın yanında. Müthiş bir adam, ne kadar yetenekli bir adammış.."

"DEMEK Kİ SIRTI SAĞLAM"

Sırrı Süreyya Önder'in hala Meclis'te olabilmesini eleştiren Gürsel Erol, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zavallı Demirtaş bunun yaptığını yapmış olsa her halde düşünün. Oysa Bu adamın başına bir şey gelmiyor. Bu hâlâ Meclis’te palavra atıyorsa sırtı demek ki sağlam."

"ONU KÜRSÜDE REZİL EDERİM"

“Ben Diyap Ağa’nın torunuyum. Günü geldiğinde bedelini de, hesabını da sorarım. İddialarının hepsini kanıtlayacak yoksa onu kürsüde rezil ederim.”

Yorumlar

selim pkk lı sırrı köpeğine bak vatansever erola laf söylemezmi