HDP Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu’nun kardeşi hayatını kaybetti

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu’nun kardeşi Mehmet Cüneyt Zenderlioğlu, İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.    Çeşitli hastalıkları nedeniyle...

Google Haberlere Abone ol
HDP Bitlis Milletvekili Zenderlioğlu’nun kardeşi hayatını kaybetti

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu’nun kardeşi Mehmet Cüneyt Zenderlioğlu, İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

    Çeşitli hastalıkları nedeniyle bir süredir İstanbul’da ki özel bir hastane tedavi gören Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu’nun en küçük kardeşi evli ve 5 çocuk babası 60 yaşındaki Mehmet Cüneyt Zenderlioğlu, bu gün sabah 07.00 sıralarında hayatını kaybetti. Hastaneden cenazesi alınan Zenderlioğlu için bu gün İstanbul Tophane’de bulunan Zenderliler Derneği'nde cenaze namazı kılınacak. İstanbul’da kılınacak olan cenaze namazının ardından ise merhumun cenazesi saat 15.45 Muş uçağıyla Bitlis’e getirilerek, Bitlis Kadiriler Mezarlığı'nda defnedilecek.

Yapılacak definin ardından ise Zenderlioğlu ailesi Bitlis’te taziyeleri kabul edecek.

    Öte yandan Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu geçen yıl ise aynı tarihlerde 90 yaşındaki annesi Fatma Zenderlioğlu’nu kaybetmişti.

CİHAN

Yorumlar