'Hazinemiz Ailemiz Projesi' ulusal fotoğraf yarışması başladı

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından yürütülen 'Hazinemiz Ailemiz Projesi' kapsamında aile temalı ulusal fotoğraf yarışması düzenlenecek. Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonu'nda Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
'Hazinemiz Ailemiz Projesi' ulusal fotoğraf yarışması başladı

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından yürütülen 'Hazinemiz Ailemiz Projesi' kapsamında aile temalı ulusal fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonu'nda Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar ve MAFSAD üyesi Dr. Nihan Aladağ, düzenlenecek fotoğraf yarışması hakkında bilgi verdi.

Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, toplumun temelini oluşturan aile kurumunun önemine dikkat çekmek için 'Hazinemiz Ailemiz Projesi'ni hayata geçirdiklerini belirtti. Türkiye’deki geleneksel aile yapısını tehdit eden durumlara karşı farkındalık uyandırmak istediklerini söyleyen Batar, proje kapsamında aileyi görsellikle anlatmak adına fotoğraf yarışması düzenlemeye karar verdiklerini anlattı. Batar, şöyle dedi:

“Bizler de bu perspektifte bir fotoğraf karesinin birçok mesaj vereceğine inanmaktayız. Ulusal bazda düzenlenen yarışmaya, yarışmacılar renkli veya siyah beyaz fotoğraf ile katılabilecek. Müracaatlar, 17 Ekim 2014 tarihi saat 23.00’e kadar www.tfsf.org.tr sitesinden yapılabilecek. Ödüllü fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL ve 2 adet mansiyon ödülüne 500 TL verilecek. Yarışma ile ilgili detaylı bilgilere www.tfsf.org.tr ve hazinemizailemiz.com sitelerinden ulaşılabilecek.” MAFSAD üyesi Dr. Nihan Aladağ da fotoğraf severleri biraraya getirecek bu çalışmanın önemli olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar