Hayvan Gübresi ile Enerji Üretilecek

Saadet Partisi(SP) Samsun Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçimi kazanması halinde hayvan gübresi ile enerji üretmeyi hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hayvan Gübresi ile Enerji Üretilecek

Saadet Partisi(SP) Samsun Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçimi kazanması halinde hayvan gübresi ile enerji üretmeyi hedefliyor.

Bafra’da bulunan sivil toplum örgütü temsilcileri ve yönetimlerini ziyaret eden SP Bafra heyeti ve Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım projelerini anlatıyor.
Yıldırım, "Bafra’nın tarihini değiştirecek, ufkunu açacak vizyon projelerimizi açıklamaya başladık. Alanında uzman bir ekiple çalışıyoruz. En önemsediğimiz projelerimizden bir tanesi, yenilenebilir enerji kaynaklarını devreye sokarak kendi ihtiyacımız olan elektriğimizi üreteceğimiz gibi, üretim fazlasını da satarak gelir elde edeceğiz. Bu enerji kaynaklarından bir tanesi de hayvan gübresiyle elde edilen enerjidir. Köylümüz bu sisteme katkısı oranında kar alarak, gelir elde edebileceği gibi istihdamda oluşacaktır." dedi.

Bu projelerin yürek, ufuk, heyecan ve uzmanlık istediğini ifade eden Yıldırım, "Bunu da ancak Milli Görüş yapabilir, belediyelerde çığır açan efsane hizmetlerimiz ortadadır. Tüm bunlar teknoloji transferiyle maliyetsiz halledilebilecek projelerdir. Sadece siyasi iradenin karar verip, niyet etmesi yeterlidir. Ancak bu hizmetleri gerçekleştirmek için, belediyedeki derin yapıyı ve Bafra’nın en büyük sıkıntısı haline gelen müdür vesayetine son vermelisiniz. Başkanlar değişiyor, derin yapı değişmiyor. O halde yapılacak en önemli hizmet, yönetim anlayışında köklü değişiklik yapılmasıdır. Çaycısından müdürlerine kadar hakim olamadığınız bir personel yapısıyla Baframızın beklediği hizmetleri yapamazsınız.’’ ifadelerini kullandı. 

Yorumlar