Havza Belediyesi Soma'da hayatını kaybeden işçiler için bir hafta yas tutacak

Samsun Havza Belediyesi hizmet araçları Manisa Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri için bir hafta boyunca siyah kurdele ile çalışacak.Konuyla ilgili açıklamada bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, belediyeye...

Google Haberlere Abone ol
Havza Belediyesi Soma'da hayatını kaybeden işçiler için bir hafta yas tutacak

Samsun Havza Belediyesi hizmet araçları Manisa Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri için bir hafta boyunca siyah kurdele ile çalışacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, belediyeye ait tüm hizmet araçlarının bir hafta boyunca Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için siyah kurdele takacağını belirterek,"Havza olarak Soma’da yaşanan maden faciasının açısını yüreğimizde en derinden hissettik. Orada yaşanan acı sadece düştüğü yeri değil ülkemizin yüreğini yaktı. Havza Belediyesi Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeleri ile olarak almış olduğumuz bir karar ile acıyı yüreğimizde paylaşmak adına tüm hizmet araçlarımız bir hafta boyunca siyah kurdele ile çalışacaklar. Bir kez daha faciada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim.” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta iptal edilen 25 Mayıs festivali afişleri yerine reklam panolarına başsağlığı mesajları asıldı.

CİHAN

Yorumlar