Havalimanında oy verme işlemi sürüyor

Cumhurbaşkanı seçimi için havalimanlarında oy verme işlemleri başladı. Yurt dışında yaşayan Gaziantepli göçmenler, tatil için geldikleri memleketlerinde oylarını kullandı. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy verme...

Google Haberlere Abone ol
Havalimanında oy verme işlemi sürüyor

Cumhurbaşkanı seçimi için havalimanlarında oy verme işlemleri başladı. Yurt dışında yaşayan Gaziantepli göçmenler, tatil için geldikleri memleketlerinde oylarını kullandı.

Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy verme işlemi havalimanlarında başladı. Yurt dışında yaşayan Gaziantepli vatandaşlar Gaziantep Havalimanı'na gelerek oylarını kullandı. Seçmenler, havalimanının geliş ve gidiş katlarında konulan 2 sandıkta oylarını kullandı. Hollanda'dan tatil için Gaziantep'e gelen Ertuğrul Korkmazlar isimli bir vatandaş, ilk kez oy kullanma heyecanı yaşadığını söyledi. Mustafa Korkmazlar isimli vatandaş ise “Bu sene iznimiz seçimlere denk geldi. Oy verme hakkımızı memleketimizde kullandık çocuklarımla beraber. İnşallah memleketimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olur.” diye konuştu.

Bugün başlayan oy kullanma işlemi 10 Ağustos Pazar günü akşamına kadar devam edecek. CİHAN

Yorumlar