Hanımlar Arapça öğrenip sertifika aldı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde Arapça kursuna katılan hanımlar eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.Yoğun bir tempo ile çalışan Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi, üyelerini meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Çok...

Google Haberlere Abone ol
Hanımlar Arapça öğrenip sertifika aldı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde Arapça kursuna katılan hanımlar eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Yoğun bir tempo ile çalışan Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi, üyelerini meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Çok sayıda üyesi ile ilçede önemli hizmetlere imza atan hanım evlerinde spor faaliyetlerinin yanı sıra değişik branşlarda kurs düzenleniyor. İngilizce, Arapça, Bilgisayar, tezhip, iğne oyası, çocuk bakamı gibi kurslara katılan hanımlar eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanıyor. Pursaklar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen bilgisayar kursuna katılan 40 kişi, 120 saatlik eğitimlerini tamamlayıp sertifikasını aldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Doğan, hanımlara yemekli bir programda sertifikalarını takdim etti.

CİHAN

Yorumlar