HANEDER, Başkan Kadıoğlu'nu ağırladı

Esenyurtlu ev hanımları tarafından oluşturulan Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği (HANEDER), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
HANEDER, Başkan Kadıoğlu'nu ağırladı

Esenyurtlu ev hanımları tarafından oluşturulan Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği (HANEDER), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı. Dernek Başkanı Hatice Özcan, ev hanımlarının yaptıkları faaliyetler hakkında Kadıoğlu’na bilgi verdi.

Fatih Parkı Defne Kafe'de yapılan programa çok sayıda ilçe sakini katıldı. Esenyurttaki ev hanımları ile yaptığı çalışmaları hızlandırmak için yeni girişimler ve projeler geliştiren HANEDER, bin 800 üyesine 3 yıldan bu yana evlere iş dağıtarak, hanımların ev işleri yanında ev ekonomisine katkı sağlama imkânı sunuyor. Sürekli bir araya gelerek iletişim halinde olduklarını söyleyen HANEDER Başkanı Hatice Özcan, katılımcı sivil toplum örneği sergilediklerini aktardı. Özcan, "Üyelerimizin toplantılara büyük ilgi duyduğunu, katılan her üyemiz de çalışmalarımıza ışık tutmaktadır." dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, HANEDER’in projeleri ve ev hanımlarına yönelik çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Özellikle ev hanımlarının sosyal yaşamın içinde bulunmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Kadıoğlu, çalışmalarını yakından takip edeceğini ve gerekli her türlü desteği vereceğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar