Halı sahada sakatlanan öğretim üyesini 3 günde yaklaşık 700 öğrenci ziyaret etti

Halı sahada top oynarken, sol ayak aşil tendon bağı kopan Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin öğretim üyelerinden Taner Solmaz'ı yüzlerce öğrenci ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Halı sahada sakatlanan öğretim üyesini 3 günde yaklaşık 700 öğrenci ziyaret etti

Halı sahada top oynarken, sol ayak aşil tendon bağı kopan Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin öğretim üyelerinden Taner Solmaz'ı yüzlerce öğrenci ziyaret etti. Solmaz’ı 3 gün içerisinde çok sayıda öğretim görevlisinin yanı sıra yaklaşık 700 öğrenci ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
    
    4 gündür hastanede yatan Solmaz dün sol ayağından ameliyat oldu. Ameliyat sonrası bir hayli keyifli olduğu gözlenen Solmaz’ı öğretim üyesi arkadaşları ve öğrencilerde yalnız bırakmadı. Hiçbir darbe almadan kendiliğinden yere düştüğünü söyleyen Solmaz, “Geçtiğimiz Cuma günü bir halı saha maçı vardı. Darbe falan yok direkt koşarken attı. Buraya geldik hemen ameliyata alçaklarını söylediler. Bayağı bir ağrı vardı. Ameliyattan sonra ağrı pek yoktu ama yaklaşık 1 saat sonra çok kötü oldum. Şimdi iyiyiz çok şükür. Yaklaşık bir 3 ay kadar alçıda kalacak. Doktorlar ziyaretçi rekoru kırdığımızı söylediler. Buradan ziyaretime gelen tüm hocalarıma ve öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
    
    Hocalarını yalnız bırakmadıklarını dile getiren İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Rıdvan Dereli, “Hocamız gerçekten talihsiz bir şekilde sakatlandı. Bu maçtan sonra bizimle maçları vardı. Her şeyde bir hayır vardır. Öğrenciler adeta hastaneyi mesken tuttu. Akşam saatlerine kadar çok sayıda öğrenci arkadaşımız gidip geliyorlar. Hepsine teşekkür ediyoruz. Gerçekten hoca öğrenci dayanışmasının sonucu bu.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar