Halfeti’de Herkes Onu Okuyor yarışmasına 950 kişi katıldı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Hz Muhammed (S.A.S)’in hayatını öğrenmek ve tanıtmak için yapılan Herkes Onu Okuyor yarışması büyük beğeni topladı.

Google Haberlere Abone ol
Halfeti’de Herkes Onu Okuyor yarışmasına 950 kişi katıldı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Hz Muhammed (S.A.S)’in hayatını öğrenmek ve tanıtmak için yapılan Herkes Onu Okuyor yarışması büyük beğeni topladı. İlçede ortaokul, lise ve yetişkinler kategorisinde sınava yaklaşık 950 kişi giriyor. Sınavlar Göklü Okuma Salonu, Halfeti Okuma Salonu ve kiralanan Gümüş Düğün Salonlarında yapılıyor.

Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER) Başkanı Hasan Mavigök yaptığı açıklamada, “Türkiye geneli yapılan Herkes Onu Okuyor yarışması ülkemizde inşallah manevi bir atmosfer oluşturur. Halfeti İlçemizde de bu yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı yarışmayı düzenleyen ve yarışmaya giren herkese teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’(S.A.S) in hayatını daha önce okuyanlar bilgilerini bu yarışma sayesinde tekrardan tazeleyecekler, Efendimiz (S.A.S)‘in hayatını daha önce okumayanlar ise Efendimiz (S.A.S)’in hayatını okuyup öğrenme fırsatı bulacaklar. Yarışmaya giren herkese başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar