Hakkari’den İstanbul’a eroin sevkiyatı Kayseri polisine takıldı

Kayseri polisi, Bursa plakalı bir araçta yaptığı aramada, paketler halindeki 21 kilo 834 gram esrar ve eroini ele geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Hakkari’den İstanbul’a eroin sevkiyatı Kayseri polisine takıldı

Kayseri polisi, Bursa plakalı bir araçta yaptığı aramada, paketler halindeki 21 kilo 834 gram esrar ve eroini ele geçirdi. Eroinin, Hakkari ilinden İstanbul’a götürüldüğü belirlendi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda, Kayseri-Malatya D-300 kara yolu 20’nci kilometresinde uygulama yapıldı. Risk analizine dayalı olarak yapılan uygulamada 16 plaka sayılı araç içerisinde M.G., N.G., N.Ç. ve B.T. isimli şahıslar yakalandı.

Araçta yapılan aramada, sağ ön kapı boşluğu içerisinde 9 adet, sağ arka kapı boşluğu içerisinde 12 adet, sol arka kapı boşluğu içerisinde 11 adet ve bagaj kapısı boşluğu içerisinde 8 adet olmak üzere toplam 40 adet sarı renkli koli bantları ve şeffaf naylon poşetlere sarılı vaziyette 21 kilo 834 gram gelen krem renkli eroin maddesi ele geçirildi.

Şahısların, Hakkari'den İstanbul'a uyuşturucu madde sevkiyatı yaptıkları tespit edildi. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden M.G. ve N.G. tutuklandı.
CİHAN

Yorumlar