Hacılar Mal Müdürü Yiğit'e veda yemeği

Kayseri Hacılar Kaymakamlığı'nda Mal Müdürü olarak görev yapan Mustafa Yiğit emekliye ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Hacılar Mal Müdürü Yiğit'e veda yemeği

Kayseri Hacılar Kaymakamlığı'nda Mal Müdürü olarak görev yapan Mustafa Yiğit emekliye ayrıldı. Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Yiğit'in emekliye ayrılması dolayısıyla bir veda yemeği verdi.

    Hacılar Belediyesi Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen veda yemeğine Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Kaymakam Adayı Rahime Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Bülent Kayaalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem ve daire amirleri katıldı.

    Burada bir konuşma yapan Hacılar Kaymakakmı Tülay Baydar Bilgihan, dürüst ve efendi kişiliği ile her kesimin takdirini kazanan Mal Müdürü Mustafa Yiğit'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Bilgihan, 'Böyle bir insanı emekli etmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Tabiî ki yaptığı hizmetler bir görev değişimidir, bir bayrak yarışıdır. Devlette kamu hizmeti sunarken mutlaka biri gidecek biri gelecektir. Bu anlamda verdiğiniz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmenizi temenni ediyoruz.' dedi.

    Kaymakam Bilgihan konuşmasının ardından emekliye ayrılan Mustafa Yiğit'e teşekkür belgesi ve plaket verdi. Mal Müdürü Mustafa Yiğit'te Kaymakam Bilgihan'a, Belediye Başkanı Herdem'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, haklarını helal etmelerini istedi.

    Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem de emekliye ayrılan Yiğit'e kilim hediye ederek Hacılara ve Hacılar halkına verdiği emekten dolayı teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar