Haciismail Mahallesi sakinleri: Belediye on yıldır bizi oyaladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit’i ağırlayan Haciismail Mahallesi sakinleri, “Yolumuzun yapılması için 10 yıldır belediyeye gidiyoruz ama bizi hep oyalıyorlar.

Google Haberlere Abone ol
Haciismail Mahallesi sakinleri: Belediye on yıldır bizi oyaladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit’i ağırlayan Haciismail Mahallesi sakinleri, “Yolumuzun yapılması için 10 yıldır belediyeye gidiyoruz ama bizi hep oyalıyorlar.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Hacıismail Mahallesi ile Gazi Mahallesi’nde ev toplantılarına katıldı. Yiğit’e eşi Behiye Yiğit, MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt da eşlik etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Yiğit, projeleri hakkında da bilgi verdi. Belediyeden sadece yol istediklerini dile getiren Hacıismail Mahallesi sakinleri, “10 yıldır biz hizmetten yoksun kaldık. Sadece bir istedik. Kaldırımlarımızın yapılmasını istedik. Yağmur yağdığı zaman su evlerimize giriyor. Belediyeye defalarca gitmemize rağmen her defasında elimiz boş döndük. Bir kepçe gönderip yolu temizlemek bu kadar zor mu? Biz artık son 10 yıldır bu belediyeye yönetenlere inanmıyoruz. Çünkü verdikleri hiçbir sözü tutmadılar.” eleştirisinde bulundu.

Yiğit’e sorunları hakkında bilgi veren Gazi Mahallesi sakinleri ise “Mahallemizde büyük bir sel felaketi oldu. Bizlere Canik Belediyesi yerine İlkadım Belediyesi sahip çıktı. Yollarımız dahi İlkadım Belediyesi’nin iş makineleri temizledi. Biz Canik’e mi bağlıyız İlkadım’a mı? Felakette dahi vatandaşına sahip çıkamayan bir belediyeye artık güvenimiz kalmamıştır. Ama biz cevabımızı 30 Mart tarihinde sandıkta vereceğiz.” diye konuştu.

Hacıismail Mahallesi ve tüm Canik’te yapılmayacak yol kalmayacağını belirten MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Bizde Allah korkusu var. Biz halkımıza adil hizmet için geliyoruz. Kimsenin toprağını elinden almayacağız, kimsenin evini yıkmayacağız. Artık Canik’te yol sorunu kalmayacak. Biz devamlı halkımızın içinde olacağız. Mahallelerimizi, köylerimizi tek tek gezip vatandaşımızın sorunlarını dinleyip, çözüme kavuşturacağız.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar