Güzel Köylü dizisinin galası yapıldı

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesi'nde çekilen "Güzel Köylü" adlı dizinin galası yapıldı.Bozüyük Mahallesi Pınarbaşı tesislerindeki galaya; Vali Mustafa Hakan Güvençer, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe...

Google Haberlere Abone ol
Güzel Köylü dizisinin galası yapıldı

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesi'nde çekilen "Güzel Köylü" adlı dizinin galası yapıldı.

Bozüyük Mahallesi Pınarbaşı tesislerindeki galaya; Vali Mustafa Hakan Güvençer, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, yönetmen Mustafa Şevki Doğan ve dizi oyuncuları katıldı.

Vali Güvençer, dizi bitiminde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozüyük Mahallesi'ne son yıllarda sinema ve dizi yapımcılarının rağbet gösterdiğini söyledi. Muğla'nın doğal ve kültürel güzellikleri bünyesinde barındırdığını dile getiren Güvençer, "Muhteşem güzelliğiyle Türkiye'nin misafir odası Muğla öyle görülüyor ki art arda çekilen sinema ve dizi filmleriyle Türkiye'nin doğal film platosu haline gelecek. Dizinin çok güzel başladığını ve yaz sezonuna rağmen tutacağına inanıyorum. Emeği geçen arkadaşları yürekten kutluyorum." dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Işık ise Bozüyük’ün köklü tarihi geçmişi nedeniyle Baba Ocağı, Dondurmam Gaymak,

Ümmü'nün Türküsü, Dabbe ve Sürgün İnek gibi yapıtların da aralarında bulunduğu birçok sinema ve dizi filminin çekildiğini anımsattı.

Yönetmen Doğan da kendini artık Muğlalı olarak gördüğünü ifade ederek, "Burada bize kucak açan herkese çok teşekkür ediyorum. Dizinin ilerleyen bölümlerinde sıcak bir komedi, izleyicileri bekliyor. Dünyanın en sıcak insanları Muğla'da. Muğla ve Bozüyük adete bir film platosu. Burada dizi çekmekten çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Tam bir şehirli olarak yetişen Gül'ün İstanbul'un yoğun temposundan sıkılıp küçük bir Ege kasabasına yerleşmesi ve orada başından geçenler anlatıldığı dizide; Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Ali İpin gibi oyuncular yer alıyor.

CİHAN

Yorumlar