Güvenlik kamerasına yansıyan kazada 6 kişi yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaya geçidinden geçen aileye otomobil çarptı. 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza, Atatürk Devrim bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tiner içen...

Google Haberlere Abone ol
Güvenlik kamerasına yansıyan kazada 6 kişi yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaya geçidinden geçen aileye otomobil çarptı. 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Atatürk Devrim bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tiner içen oğlunu hastaneye yetiştirmek isteyen 67 TT 402 plakalı otomobil sürücüsü Soner Duman (28) karşıdan karşıya geçmek isteyen 6 kişilik aileye çarptı. Çarpmanın etkisi ile kaldırıma savrulan yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Bu sırada sürücü Duman'a tepki gösteren bazı vatandaşlar ile sürücü ile tartışma yaşanmaya başladı. Tartışma fazla büyümeden araya girenlerin sürücüyü uzaklaştırması ile son buldu.

Bu sırada çevredeki vatandaşlar ambulansı beklemeden yaralıları özel araçlarla hastaneye gönderdi. Olay yerine gelen trafik ekipleri vatandaşlardan ve sürücü Soner Duman'dan olayla ilgili bilgi almaya çalıştı. Sürücü ifadesi alınmak üzere Merkez Polis Karakolu'na götürüldü.

Kazada yaralanan ve Almanya'dan Türkiye'ye tatil için geldikleri öğrenilen yaralılar Gülhan Bulut (37) kızları Rana (12) ve Hasna (10) ile yakınları Döndü Durmaz ( 38) kızları Reyhan (4) ve Ümmühan'ın(5) tedavileri Ereğli Devlet Hastanesinde sürüyor. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaralıların müşahede altında tutulacağı belirtildi.

Öte yandan, kaza Sahil Taksiye ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar