Güvenç: Bürokrasideki tecrübemi Şanlıurfa için kullanacağım

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Celalettin Güvenç, 30 yıllık bürokrasi hizmetinde kazandığı tecrübesini Şanlıurfa için kullanacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Güvenç: Bürokrasideki tecrübemi Şanlıurfa için kullanacağım

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Celalettin Güvenç, 30 yıllık bürokrasi hizmetinde kazandığı tecrübesini Şanlıurfa için kullanacağını söyledi. 2 seneyi aşkın süredir valilik yaptığı Şanlıurfa’daki icraatlarını anlatan Güvenç, Şanlıurfa’nın birçok sorunu olduğunu kaydetti. "Kentin sorunlarını çözmeye talibim’ diyen eski vali, kent için özeleştiride de bulundu. Şanlıurfa’nın turizm potansiyeli olduğunu ancak turistin olmadığını aktardı.

Seçim stardı veren Güvenç, şehrin en önemli problemleri arasında yer alan trafik ve konut sorununun çözümü için vaatlerde bulundu. Yeni imar alanlarının açılması ile kalınmayacağını, açılan yerlere süratle altyapı hizmeti götürüleceğini kaydeden Güvenç, bu şekilde yatırımcıların konut yapmaları için engel kalmayacağının altını çizdi. Trafik sorunu için de İstanbul’dan uzman bir ekip çağırdığını kaydeden Güvenç, uzman ekibin sorunun çözümünde önemli rol oynayacağını dile getirdi. Yıllardır çözülmeyi bekleyen 20. Zırhlı Tugay’ın taşınması için de girişimlerin başlatıldığı müjdesini veren Güvenç, taşınma işlemi için Milli Savunma Bakanlığı ile görüşüldüğünü, önümüzdeki günlerde Genelkurmay Başkanı ile de görüşebileceklerini ifade etti.

Kentteki birçok basın mensubunun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Ahmet Düşünür'de katıldı.
CİHAN

Yorumlar