Gürsel Tekin: 1 Mayıs çalışan değil, çalanlar günü olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bundan sonra 1 Mayıs'ın çalışanlar günü değil, çalanlar günü olacağını söyledi. Beşiktaş Meydanı'nda 1 Mayıs gergin geçiyor. Meydanda toplanan grup ile polisler arasında...

Google Haberlere Abone ol
Gürsel Tekin: 1 Mayıs çalışan değil, çalanlar günü olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bundan sonra 1 Mayıs'ın çalışanlar günü değil, çalanlar günü olacağını söyledi.

Beşiktaş Meydanı'nda 1 Mayıs gergin geçiyor. Meydanda toplanan grup ile polisler arasında zaman zaman gerginlik tehlikeli boyutlara ulaştı. CHP milletvekillerinin de aralarında bulunduğu grupla polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Çok sayıda yaralanan, gözaltına alınan oldu. Gürsel Tekin de meydanda toplanan gruba destek için Beşiktaş meydanına geldi. Polislerle konuşan Tekin, meydanın halka bırakılmasını istedi.

Tekin, “Bugün maalesef dramatik saatler yaşandı. Çok ciddi sorunlar oldu. Çok sayıda insan yaralandı, gözaltılar oldu. Sadece onlara değil, burada milletvekilleri sıkıntılar yaşadı. Biz bugün dünya emekçiler, çalışanlar günü olarak ilan edecektik. Ama bugün çalışanlar günü değil, çalanlar günü ilan etmek istiyoruz. Bugün bundan sonra 1 Mayıs çalışanlar günü değil, çalanlar günü olacak.” dedi.

CİHAN

Yorumlar