Gülüç'de ilk kez halk iftarı düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi belediye başkanlığı tarafından ilk kez halka açık iftar programı düzenlendi. İlk kez gerçekleştirilen ve halkın yoğun katılım gösterdiği iftar programında görevli imamlar tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Gülüç'de ilk kez halk iftarı düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi belediye başkanlığı tarafından ilk kez halka açık iftar programı düzenlendi.

İlk kez gerçekleştirilen ve halkın yoğun katılım gösterdiği iftar programında görevli imamlar tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın eşi Işıl Demirtaş ve Belediye meclis üyeleri birlikte katıldığı iftar programında yaklaşık bin 500 vatandaşa iftar verildi. Ezanın okunmasıyla birlikte topluca oruçlar açıldı.

İftar programında konuşan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, "Bu yıl Ramazan ayında Gülüç’te ilk kez halkımızla bir iftar programında bir araya geliyoruz. Bundan son derece mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür programları daha da geliştireceğiz. Sizlerle gerek Ramazan ayında gerekse Ramazan ayı dışında ki zamanlarda da sık sık bir araya geleceğiz. İftar programında görev alan belediye personelimize, hocalarımıza ve siz değerli halkımıza davetimize katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Bu yıl ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bir araya geldik sizlerle. Çokta güzel oldu. Ufak-tefek eksiklerimiz olabilir. Bunlar içinde sizlerden özür diliyorum. Şimdiden tüm halkımızın Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Gülüçlü vatandaşlar Demirtaş’ın yanına gelerek kendisine teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar