Gül'den flaş açıklamalar!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma çıkışında açıklamalarda bulundu. "Aktif siyasetin içinde değilim, Fetih Şöleni mitinginde yer almayacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Gül'den flaş açıklamalar!


Gül cuma çıkışında habercilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılıacağı 30 Mayıs'taki Fetih Şöleni'ne gitmeyeceğini söyleyen Gül, "Aktif siyasetin içinde değilim, Fetih Şöleni mitinginde yer almayacağım" dedi.


"AKTİF SİYASETTE YER ALMAYACAĞIM İÇİN MİTİNGE KATILMAYACAĞIM"
Gül habercilerin Fetih Şöleni'ne katılıp katılmayacağı yönündeki sorusuna "Cumhurbaşkanlığımdan ayrıldığımdan sonra vakıflar ile çalışmalarımı paylaşacağım. Aktif siyasette yer almayacağım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka yere çekmenin anlamı yok. Tecrübelerimi, bilgilerimi yeri geldiğinde arkadaşlarımla paylaşıyorum" cevabını verdi.
DEMİRTAŞ'IN SÖZLERİNE 'YERİM BELLİ' YANITI
Gül, Demirtaş'ın mitinglerde kendisinin adını vererek dile getirdiği, 'İnanıyorum ki Abdullah Gül de oyunu bize verecek' sözlerine yönelik ise "Siyasi parti başkanlarının benimle ilgili güzel sözlerine teşekkür ederim ama nihayetinde partinin de kurucusuyum. Yerim de belli." dedi.
"HAYRET ETTİM"
'Abdullah Gül, Erdoğan'ı arkadaş listesinden 'çıkardı' başlıklı habere yönelikte şunları kaydetti Gül, "Hayret ettim. Ben iki hesap takip ediyordum. Onları takip etmeye devam ediyorum." diyerek yanıtladı.

Yorumlar